Windstreken van Zuid Afrika - individuele reizen

In onze reizen komen alle windhoeken van Zuid Afrika voor. Bovendien hebben we een reis voor iedereen: gezinnen, vriendengroepen of met z'n tweeën. Een rustig tempo of juist veel avontuur? Veel safari of liever veel afwisseling? De volgende reizen bieden voor elk wat wils. Vindt u niet wat u zoekt? Bel ons en samen met u stellen we uw eigen droomreis samen.

Geur & Kleur in Sfeervol Zuid Afrika
De highlights van Zuid-Afrika maar soms net even anders. Deze reis van Kaapstad naar Johannesburg (of andersom) brengt je langs bekende én onbekende plaatsen... Lees verder »
Het ritme van Afrika - reis door Limpopo
Het is het ritme dat zo raakt: het op- en ondergaan van de zon, de eeuwige kringloop van het leven. Het ritme van Afrika.... Lees verder »
Kinderdromen in vervulling: safari & cultuur in Zuid Afrika
De mooiste safari’s maak je in het noorden van Zuid-Afrika vooral tijdens de Zuid-Afrikaanse winter: onze zomervakantie!... Lees verder »
Groene safari reis, balsem voor de ziel
Dromen van luxe safari's wordt werkelijkheid met deze reis door de noordelijke provincies van Zuid-Afrika. Het groen van de parken, de kleurrijkheid van de dieren... Lees verder »
Kaapse Reis - relaxed kuieren
Relaxed kuieren aan de Kaap: lekker eten, mooie lodges, prachtige natuur, afwisselende routes en spannende safari.... Lees verder »
Ruimte & Zand
Ruimte geeft een gevoel van vrijheid. Die vrijheid is misschien wel het bet bewaarde geheim van de Noordkaap. Ga mee op safari in Kgalagadi. ... Lees verder »
Grote Oversteek
Al in de 17e eeuw trokken Hollanders vanuit Kaapstad naar de omliggende streken. Later begonnen boerenfamilies aan de grote trek die helemaal naar het... Lees verder »
Wilde Kust Reis
Via de imponerende Wilde Kust van de Oostkaap rijdt u vanaf Kaapstad naar Johannesburg - zo volgt u de voetsporen van Mandela. ... Lees verder »
Van Capetown naar Vic Falls
Deze lodge reis kunt u met een gewone auto rijden. Wij hebben de reis daarom standaard berekend op een C-klasse auto van Avis (VW Polo... Lees verder »
Krugerpark & Kaapstad
Deze reis brengt de bijzondere vegetatie van de Oostkaap samen met spannende safari's. Een reis vol verrassingen en onbekende bestemmingen. ... Lees verder »
Malaria Vrij
Voor kinderen valt er in Zuid-Afrika van alles te beleven: van strand tot kanovaren, van paardrijden tot safari. Onze accommodaties zijn bovendien kindvriendelijk.... Lees verder »
Tropische Kinderreis
Op safari en daarna lekker met je voeten in het warme zand. De tropische stranden van Natal zijn ook in juli & augustus plezierig.... Lees verder »