Windstreken van Zuid Afrika - individuele reizen

In onze reizen komt u alle windhoeken van Zuid Afrika tegen. Bovendien hebben we een reis voor iedereen: gezinnen, vriendengroepen of met z'n tweeën. Een rustig tempo of juist veel avontuur? Veel safari of liever veel afwisseling? De volgende reizen bieden voor elk wat wils. Vindt u niet wat u zoekt? Bel ons en samen met u stellen we uw eigen droomreis samen.

Geur & Kleur in Sfeervol Zuid Afrika
De highlights van Zuid-Afrika maar soms net even anders. Deze reis van Kaapstad naar Johannesburg (of andersom) brengt je langs bekende én onbekende plaatsen... Lees verder »
Het ritme van Afrika - reis door Limpopo
Ervaar het ritme van Afrika: het op- en ondergaan van de zon, de weidse landschappen, de roep van de jakhals, de kleurrijke cultuur.... Lees verder »
Kinderdromen in vervulling: safari & cultuur in Zuid Afrika
Op zomervakantie in Zuid-Afrika? Het noordelijke deel biedt warme dagen, perfecte safari's, een snufje cultuur en afwisselende activiteiten.... Lees verder »
Groene safari reis, balsem voor de ziel
Dromen van luxe safari's wordt werkelijkheid met deze reis door de noordelijke provincies van Zuid-Afrika. Speur naar wild en ervaar de afwisseling in de natuur.... Lees verder »
Kaapse Reis - relaxed kuieren
Relaxed kuieren aan de Kaap betekent lekker eten, mooie lodges, prachtige natuur, afwisselende routes en spannende safari.... Lees verder »
Ruimte & Zand tot aan de horizon
Ruimte geeft een gevoel van vrijheid. Die vrijheid is misschien wel het best bewaarde geheim van de Noordkaap. Ga mee en maak safari's in Kgalagadi.... Lees verder »
Grote Oversteek
Voor natuurliefhebbers die alle type -soms eindeloze - landschappen willen ervaren, is de Grote Oversteek een hele geschikte reis.... Lees verder »
Wilde Kust Reis
Via de imponerende Wilde Kust van de Oostkaap rijdt u vanaf Kaapstad naar Johannesburg - zo volgt u de voetsporen van Mandela. ... Lees verder »
Van Kaapstad naar Victoria Falls
Kaapstad, de Sossusvlei, de olifanten van Chobe en Vic Falls: deze reis vol highlights neemt u mee naar vier landen.... Lees verder »
Krugerpark & Kaapstad
De Oostkaap biedt veel meer dan de olifanten van Addo. We combineren de reis met de mooiste safari's in het noorden.... Lees verder »
Malariavrij reizen met kinderen
Voor kinderen valt er in Zuid-Afrika van alles te beleven: van strand tot kanovaren, van paardrijden tot safari. Onze accommodaties zijn bovendien kindvriendelijk.... Lees verder »
Tropische Kinderreis
Op safari en daarna lekker met je voeten in het warme zand. De tropische stranden van Natal zijn ook in juli & augustus plezierig.... Lees verder »