Reisverzekeringen via Europeesche

Een goede verzekering is ongelofelijk belangrijk. Het komt regelmatig voor dat mensen hun reis moeten annuleren, zelfs als er niet al te lang voor vertrek is geboekt.  Zonder goede verzekering kun je geen beroep doen op terugbetaling van de reisgelden. U moet een annuleringsverzekering binnen 7 kalenderdagen na boeking van de reis afgesloten hebben. Een reisverzekering kan tot de datum van uw vertrek. Het meest voordelige (voor onze reizen) is een doorlopende reis- en annuleringsverzekering.
Op het gebied van verzekeringen werken wij samen met de Europeesche Verzekeringen. Via deze website kunt u een aflopende of doorlopende reis- en /of  annuleringsverzekering of een Lang-op-reis-verzekering afsluiten. Wilt u weten welk type reiziger u bent? Doe dan hier de test: http://reisverzekeringswijzer.nl/index.php?company=9403

Europeesche biedt een aantal specifieke voordelen ten opzichte van andere reis- en annuleringsverzekeringen zoals de mogelijkheid tot uitbreiding van de annuleringsverzekering met niet-zakelijke waarnemers (een vriend of vriendin, of uw huisdier) en de mogelijkheid om flexibel te annuleren. Sinds 2014 zijn  samengestelde reizen standaard inbegrepen - absoluut noodzakelijk als u uw ticket en reis apart boekt. De reisverzekering biedt de mogelijkheid voor uitbreiding met rechtsbijstand, terwijl kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd worden. Last but not least: het eigen risico op schade (logies, geneeskundige kosten en dergelijke) wordt maar eenmalig per reis per polis in rekening gebracht.

Zonder zorgen op vakantie. Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in. Waar u ook naartoe gaat, met een reisverzekering van de Europeesche gaat u goed voorbereid op vakantie.


Al jarenlang is Europeesche Verzekeringen de nummer één op het gebied van reis- en recreatieverzekeringen. Daarom werkt <naam bureau> hier graag mee samen. Zo kunnen wij uw reis én uw verzekering precies op elkaar afstemmen. De Doorlopende Verzekering voor Reizen is hiervoor ideaal. Want deze verzekering kunt u geheel naar eigen wens samenstellen. U mag bijvoorbeeld zelf bepalen of u alleen een reisverzekering, een annuleringsverzekering of een combinatie daarvan wilt. Daarnaast kunt u kiezen uit de varianten Basis, Comfort en Optimaal. Hiermee bepaalt u zelf hoe goed u verzekerd bent. Tot slot kunt u uw verzekering uitbreiden met diverse dekkingen, zodat deze volledig aansluit op uw reizen. En bent u het hele jaar door verzekerd. Ideaal, als u meerdere keren op reis gaat!

Daarom een doorlopende reisverzekering van de Europeesche:

Het hele jaar door zeker van uw vakanties genieten

 • Reiskostenvergoeding bij ziekte/overlijden van 1e, 2e en 3e graad familie
 • Vrijwilligerswerk en stage in het buitenland standaard verzekerd
 • Bijna alle sporten standaard meeverzekerd
 • Standaard twee jaar nieuwwaardedekking op uw bagage bij de optimaal dekking
 • Vergoeding medische kosten die binnen uw verplicht eigen risico vallen
 • Kinderen onder 5 jaar en twee meereizende logeetjes gratis meeverzekerd

 

Daarom een doorlopende annuleringsverzekering van de Europeesche:

Het hele jaar door verzekerd voor annuleringskosten

 • Unieke All risk Annuleringsdekking: u bepaalt zelf de reden van annulering
 • Overlijden derdegraads familie standaard meeverzekerd
 • Ex-partner blijft eerstegraads familie
 • Risico van samengestelde reizen standaard meeverzekerd
 • Ook vergoeding als reisgenoot annuleert en zelf geen verzekering heeft