Brochure aanvraag

In onze brochure vindt u de beschrijving van al onze reizen binnen een bepaald seizoen. U kunt deze brochure downloaden. Op verzoek sturen wij u  graag een brochure toe. De brochure kunt u gratis bestellen. De meeste reizen uit de brochure vindt u tevens op deze website terug.

Op dit moment zijn we nog bezig met het updaten van de prijzen voor alle reizen op de website voor 2024. U kunt wel alvast de brochure en de prijslijst voor 2024 downloaden. Hierin ziet u alle up-to-date prijzen voor 2024 voor de brochurereizen. 

Reis op maat door onze reisarchitecten

Wij noemen onszelf reisarchitecten, en dat is niet voor niets. Onze reizen worden heel vaak op maat aangepast. Dat is een creatief proces waarin wij informatie over uw  persoonlijke voorkeuren, interesses, smaak en gewenst reistempo combineren met nieuwe bestemmingen, nieuwe lodges en bijzondere activiteiten. Door onze jarenlange ervaring durven we buiten de gebaande paden te denken en samenwerking te zoeken met locals die werkelijk iets kunnen bijdragen aan uw reis.

 

Download brochure

Wilt u alles nog eens op uw gemak nalezen? Download dan hier onze brochure.

De Brochure is 8,19 MB en in pdf formaat. Om deze te kunnen lezen heeft u Adobe Reader nodig. Als u deze nog niet heeft op uw computer kunt u deze bij Adobe downloaden via onderstaande link.

 Download Adobe Reader »