Once in a Lifetime: safari in Botswana

Safari in Botswana staat garant voor een bijzondere tijd. De Chobe Rivier die Namibie en Botswana van elkaar scheidt is een geliefde drinkplaats voor wild in het Chobe National Park. Grote troepen olifanten vermaken zich aan de oevers van de rivier. Regelmatig worden ook leeuwen en luipaarden gespot.

De Okavango Delta ligt dieper in Botswana en is alleen bereikbaar per vliegtuigje. Deze bijzondere delta is misschien wel de laatste wildernis ter wereld en het beleid is erop gericht dit zo te houden. De Botswaanse overheid geeft maar mondjesmaat vergunningen af voor het bouwen van nieuwe lodges. De Delta staat dan ook garant voor een echte natuurervaring met watersafari's (boot, kano) en gamedrives per jeep. In het Kwando Game Reserve is bovendien een goede wildstand aanwezig - met de Big Five!

En dan de Victoria Watervallen - een natuurwonder op zich. Houdt u er wel rekening mee dat de watervallen gedurende enkele maanden per jaar minder sterk vloeien. De beste tijd om de watervallen te bezoeken is vanaf maart tot september.

Water & Olifanten
Een reis door Zuid Afrika of Namibië kunt u prima combineren met de Vic Falls, bootsafari's op de Chobe Rivier en jeepsafari's in de Delta.... Lees verder »
Zuid Afrika, Botswana, Namibië & Vic Falls: reis door vier landen
Botswana is een bijzondere, grotendeels onbedorven wildernis. De 16.000 km2 Okavango Delta met Moremi bijvoorbeeld is één groot wildpark. Aangrenzend ligt het Chobe National Park... Lees verder »
Five River Safari
Deze Five River Safari is een geweldige kans om tegen gereduceerde prijzen in de mooiste gebieden van de Okavango Delta op safari te gaan.... Lees verder »
Mobiele Safari
De Engelse ontdekkingsreizigers wisten hoe ze hun reis door de bush comfortabel moesten maken: slapen in (luxe) tenten en dineren onder de sterren.... Lees verder »
Bush & Safari: Botswana & Caprivi Namibië
Deze geweldige reis neemt u op mee op safari in Botswana en het Namibische Zambezi/Caprivi gebied. Zelf safari rijden in Moremi, meegenomen worden op een mokorotocht en bootcruises op de Chobe - alle varianten safari komen voorbij.... Lees verder »